Installatie BEAUFOR tuinschermen

Alvorens aan de plaatsing van uw BEAUFOR tuinscherm te beginnen is het aangeraden om de plaatsingsvoorschriften door te nemen. Deze kan u hier downloaden in pdf formaat: installatiegids BEAUFOR.


Hebt u verder nog vragen, aarzel dan niet om ons te contacteren.


BEAUFOR toontuin en info-zaterdagen

In onze toontuin te Bornem hebben we een aantal BEAUFOR tuinschermen in verschillende kleuren geplaatst. Beide Pintura kleuren (Atlantique antraciet en Chamonix bruin houtstructuur) en zes verschillende Arkobaleno kleuren kan u er bekijken. De toontuin is steeds toegankelijk, ook op zon- en feestdagen. Op het plannetje hieronder vindt u de exacte locatie terug (Puursesteenweg 394, 2880 Bornem).


Wenst u na uw bezoek aan onze toontuin meer informatie over de BEAUFOR tuinschermen en de verschillende mogelijkheden, dan kan u even verder doorrijden naar ons kantoor op de Puursesteenweg 321, 2880 Bornem. U kan dan alle kleuren bekijken en een offerte laten berekenen.


Elke zaterdag is ons kantoor open van 13u tot 17u. Op weekdagen enkel na afspraak (via 03/825 13 24 of via info@beaufor.be). Bekijk hier onze sluitingsdagen: overzicht sluitingsdagen.