Prijs van een BEAUFOR tuinscherm

De prijs van een BEAUFOR tuinscherm hangt af van verschillende zaken: de soort ondergrond, de hoogte van het tuinscherm, totaal aantal lopende meter, zitten er hoeken in het tuinscherm of niet, kan het tegen een bestaande gevel gemonteerd worden, etc.


Bovendien kan u bij dit tuinscherm kiezen hoeveel zijden van de palen en panelen er moeten afgewerkt worden (een-zijdig of tweezijdig). Daarom is het ook niet eenvoudig om een indicatieprijs te geven.


Online offerteformulier

Om snel en vrijblijvend een richtprijs te ontvangen, kan u ons online offerteformulier invullen. U kan hiervoor klikken op onderstaande groene banner. De belangrijkste gegevens worden gevraagd en op basis hiervan kunnen we u al een gratis en vrijblijvende offerte doorsturen.


Hebt u een schets of plan liggen, dan mag u deze steeds mailen naar info@beaufor.be. Gelieve ook de gevraagde gegevens van het offerteformulier mee door te sturen.


Laten plaatsen?

Laat u het plaatsen liever over aan ervaren vakmannen, dan kan u een beroep doen op onze eigen plaatsingsdienst. Wilt u een richtprijs ontvangen voor de plaatsing, vermeld dit dan zeker bij het invullen van het online offerteformulier. Enkele referenties van door ons geplaatste BEAUFOR tuinschermen kan u hier bekijken.