ECOfencing kunststof tuinschermen

ECOfencing - volledig kunststof tuinscherm, eenvoudig te plaatsen

De ECOfencing tuinwanden zijn volledige kunststof tuinschermen. Zowel de palen als de panelen zijn vervaardigd uit 75% recyclage PVC. Omdat ze van kunststof zijn (en niets van hout bevatten) gaan ze geen vocht opnemen en kunnen ze niet rotten zoals dit doorgaans wel het geval is bij houten schermen. Er hoeft onderaan ook geen betonpaneel geplaatst worden. De panelen kunnen zonder probleem deels in de grond geplaatst worden.

 

Door hun lage gewicht zijn ze makkelijk hanteerbaar en eenvoudig te plaatsen. De palen worden standaard in de grond verankerd met (snel)beton. De palen zitten dan 60cm diep in de grond. Voor de plaatsing op een harde ondergrond (terras, tegels, beton,...) worden grondplaten gebruikt waarover de palen schuiven. De complete installatiegids vindt u hier terug: plaatsingsgids ECOfencing.

 

De ECOfencing tuinschermen zijn te verkrijgen in 3 kleuren: grijs, bruin en beige. Onderling kunnen kleuren gecombineerd worden. Het tuinscherm wordt opgebouwd met afzonderlijke panelen van 30cm hoog, 5cm dik en 180cm lang. Hierdoor kan de hoogte gekozen worden per 30cm: standaardhoogte is 180cm maar men kan ook evengoed kiezen voor een hoogte van 120cm of 90cm. De palen zijn in verschillende lengtes beschikbaar.


ECOfencing kan dienen als een volledige tuinwand of als bescherming onderaan uw houten tuinwand. Met dit laatste bedoelen we dat u de klassieke betonnen boordsteen die u onderaan uw houten tuinscherm plaatst, kan vervangen door een ECOfencing paneel. Veel lichter, veel makkelijker te plaatsen en veel mooier dan beton. Bij de afbeeldingen kan u hiervan enkele voorbeelden terugvinden.

 

De ECOfencing tuinafsluitingen kan u terugvinden bij onze verdelers. Een overzicht van de verdelers vindt u hier terug. Het tuinscherm laat zich makkelijk plaatsen. Als u het liever wilt laten plaatsen, klik dan hier om een richtprijs voor de materialen en de plaatsing te ontvangen.


Meer productinformatie kan u terugvinden op : www.ECOfencing.be.

 

Vraag hier uw vrijblijvende prijsofferte aan.

 

Bekijk hier enkele referenties.

 

Download hier de folder van ECOfencing.

verkoop via een erkende verdeler - geen rechtstreekse particuliere verkoop