Govadeck kunststof terrasplanken

De Govadeck terrasplanken bestaan volledig uit hoogkwalitatieve gerecycleerde kunststoffen. Ze bevatten geen hout of houtvezels en onderscheiden zich daarom van de traditionele houten bangkiraiplanken of houtcomposiet planken. Ze zijn heel sterk en duurzaam én passen in elke omgeving; van strakke nieuwbouw tot landelijke fermette.


De terrasplanken zijn in zes verschillende kleuren te verkrijgen: mineral grey (grijs), ash grey (antraciet), ural black (zwart), quartz brown (bruin), atlas beige (taupe) en sand beige (beige). Ze zijn beschikbaar in twee uitvoeringen: de Classic planken met de klassieke groeven en de vlakke uitvoering. Ook als de planken met de vlakke kant naar boven geplaatst worden, blijven ze antislip.


Een Govadeck terras wordt opgebouwd uit verschillende onderdelen: kunststof onderbalken, kunststof clipsen, planken, plinten, verbindindingsplaatjes en inox schroeven. Alle nodige toebehoren worden door ons of uw verdeler uitgerekend en aan huis geleverd. Klik hier voor een online offerte en voor het overzicht van waar uw dichtsbijzijnde verdeler zit.


Meer productinformatie kan u terugvinden op de website van de Govadeck terrasplanken.

 

Als u uw terras wilt laten plaatsen, klik dan hier om een richtprijs voor de materialen en de plaatsing te ontvangen.

 

Bekijk hier enkele referenties.

 

Vraag hier uw vrijblijvende prijsofferte aan.

verkoop via een erkende verdeler - geen rechtstreekse particuliere verkoop