Govawall Plus, het kunststof tuinscherm dat garant staat voor duurzame privacy

De Govawall Plus tuinschermen zijn opgebouwd uit aluminium palen en planken uit hoogkwalitatieve, gerecycleerde kunststof.


Govawall Plus tuinschermen bevatten geen hout en onderscheiden zich van andere bestaande systemen dankzij de onderhoudsvrije eigenschappen van het materiaal. Ze creëren een gevoel van privacy en vormen eveneens een goede geluidsbarrière. Bovendien passen ze met hun natuurlijke look en neutrale kleuren probleemloos in elke omgeving.


De Govawall tuinafsluiting is te verkrijgen in 5 verschillende kleuren: ash grey (antraciet), quartz brown (bruin), atlas beige (taupe), sand beige (beige) en ural black (zwart). De planken zijn ook beschikbaar in de IMPRESS uitvoering. De planken zijn dan voorzien van een ingedrukte houtnerfstructuur. De palen zijn steeds geanodiseerd aluminium, wat overeenkomt met een mat grijze kleur (zie foto). De standaardhoogte is 180cm maar er kan nog een plank extra bijgeplaatst worden en dan komt men bijna op 200cm hoogte.

 

Govawall tuinschermen kunnen zowel in de losse grond (met snelbeton) worden geplaatst als op een verharde ondergrond. Voor deze laatste optie zijn er speciale grondvoeten voorzien die op de palen worden geschroefd. Op deze manier kan een Govawall tuinscherm op elke ondergrond geplaatst worden. Voor meer informatie over de plaatsing kan u zich steeds tot ons richten.

 

Een overzicht van de verdelers van Govawall Plus vindt u hier terug. Een Govawall tuinscherm kan u zelf plaatsen. Het is wel aangeraden om eerst de plaatsingsvoorschriften te raadplegen. Als u het tuinscherm liever wilt laten plaatsen, klik dan hier om een richtprijs voor de materialen en de plaatsing te ontvangen.


Meer productinformatie kan u terugvinden op de website van de Govawall tuinafsluitingen.

 

Vraag hier uw vrijblijvende prijsofferte aan.

 

Bekijk hier enkele referenties.

 

Download hier de folder van Govawall.

verkoop via een erkende verdeler - geen rechtstreekse particuliere verkoop